Over Ons

Na het afronden van mijn opleiding ben ik als eerste monteur te werk gegaan bij diverse bedrijven en dealers. De successen mochten er dan ook zijn. Het duurde niet lang en ik haalde al snel ook al mijn apk keurmeesters certificaat. Bij de Suzuki dealer mocht ik versnellingsbakken reviseren en bij andere bedrijven mocht ik al gauw radio’s, navigatiesystemen en andere accessoires inbouwen. Dit laatste vond ik toch het leukst. Ik ging me dan ook meer in verdiepen.

Het duurde niet lang of ik kreeg steeds meer geavanceerde klusjes, niet meer alleen inbouwen, maar ook het opsporen en oplossen van problemen. Bij de dealers waar ik heb gewerkt, maar ook van andere bedrijven. Ik werkte 5 dagen per week en ging s’ avonds langs bij garagebedrijven in de regio. Langzaam maar zeker begon ik me steeds meer te verdiepen in Auto Electronica. Ik ging op cursussen in het buitenland en maakte kennis met software in ” Auto Electronica ”. Ik maak hierbij eerst kennis met ECU reparaties, airbag modules , semi-automaten, abs pompen, teller-units, Immobilizer systemen , Can-Bus systemen , K lijnen , Most-Bus systemen,programmeren, sleutel-reparaties enz.

Ik krijg het te druk en besluit ontslag te nemen in 2007. Op jonge leeftijd ben ik al ondernemer geworden. Bij de dealer en voor mij zelf werken tegelijkertijd word mij teveel en besluit me volledig te concentreren op Auto Electronica.

Het duurde dan niet lang en ik ging naar een zoveelste extra cursus in Italie. Ik maak hier kennis met software tuning, oftewel, beter bekend als Chiptuning. Na meerdere Cursussen lukt het mij om mijn eerste auto te tunen. En ook dit wordt een succes. Tuningen, egr kleppen en roetfilters is geen issue meer voor mij. Ik leer het lezen, schrijven en bewerken van de software in motormanagement systemen. Ik ben inmiddels een ” allround Auto Electronica ” bedrijf geworden.

In tussentijd ben ik zonder zelf bewust van te zijn ook uitgegroeid als semi-automaat specialist. Naast Easytronic en tecshift systemen van Opel, Renault en Nissan hebben wij ons gespecialiseerd in bijna alle semiautomatische transmissie systemen. Onder andere van Citroen en Toyota.

In oktober 2015 openen wij onze nieuwe filiaal in Naaldwijk en het duurt niet lang dat deze ruimte ons te klein wordt. Wij verhuizen naar een ruimerĀ pand
aan de slotenmakerstraat 3 te Naaldwijk. Wij zijn elke dag dag actief bezig met het door ontwikkelen van onze specialiteiten en vaardigheden.