Services

Persoonlijk

Wij zijn bij West Tronics ervan overtuigd dat zaken meer doen is dan contact tussen twee bedrijven en het uitbesteden van werk. Mensen doen immers zaken met mensen onder het mom van ”bedrijven” .
West Tronics is een snel groeiend organisatie in de branche maar toch nog ”klein”. Wij laten ons niet verkennen door de drukte en stellen prioriteit aan belangen en behoeftes van onze klanten. In de 11 jaar is er qua service niet veel veranderd.
Alle medewerkers binnen het bedrijf heten u vriendelijk welkom en nemen uitgebreid te tijd om al uw vragen te beantwoorden en/of adviesen te geven en denken met u mee.
Ook staat er sinds dag één nog elke dag verse koffie voor u klaar. Niet alleen voor klanten, maar ook gewoon voor de gezelligheid !


Garantie

Wij leveren producten en revisies van hoogwaardige kwaliteit en kunnen daarom op al onze producten gerust 2 jaar garantie verlenen. Op enkele revisies en producten zit 1 jaar garantie op. Deze zijn allen vermeld in de omschrijving van de producten en revisies. Wij staan altijd %120 procent achter ons werk en zijn wij zeker de moeilijkste niet indien het een keer fout gaat.

No cure, no pay !

Heeft u een storing in uw auto waar u simpelweg helemaal niet meer uitkomt? Module’s, Ecu’s etc. toch niet defect? Breng uw auto naar West Tronics!
Wij zijn gespecialiseerd in het stellen van diagnose en lossen alle problemen op wat op te lossen valt. U heeft bij ons nooit te maken met verassingen. Na het stellen van diagnose en nadat het probleem is vastgesteld wordt u  op de hoogte gehouden van wat de reparatiekosten zijn.  Bij geen akkoord hoeft u dan ook niets te betalen. Onze diagnose verkeerd ? U betaalt niets voor de door ons geleverde werkzaamheden en arbeidsuren. Voor diagnose rekenen wij een symbolisch bedrag van €50,-.

Allround en voor iedereen!

West Tronics is een allround bedrijf en spreekt zowel bedrijven en particulieren aan. In tegenstelling tot concurrenten nemen wij in onze vestiging Naaldwijk complete auto’s aan. Hier zorgen wij voor een uitgebreide diagnose, in- en uitbouw, montage programmeren en het rijklaar maken van uw auto! Mochten autobedrijven en particuliere klanten het complete werk uitbesteden aan ons kunnen ze gebruik maken van deze dienst.


 

Snel en Flexibel

In tegenstelling tot andere bedrijven binnen de branche kiezen wij ervoor om een snelle service aan te bieden. Binnen Zuid-Holland bieden wij een haal-en breng service. Na telefonisch te hebben gesproken met u, komt onze koerier uw pakket bij u afhalen en brengt het naar ons. Het pakketje word binnen 24 uur gereviseerd teruggebracht bij de opdrachtgever.

Voor pakketten buiten Zuid-Holland werken wij samen met een aantal bezorgdiensten. Pakketten kunt u opsturen met deze bedrijven. Bij ontvangst (1werkdag) worden dezelfde dag nagekeken, gereviseerd en opgestuurd(1 werkdag). Zo bent u er altijd zeker van dat u, een te reviseren onderdeel altijd terug heeft binnen 3 werkdagen.